Teraconin Joulutervehdys 2018

Arvoisat asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme!

Kiitämme teitä hienosta vuodesta 2018, jonka kuluessa olemme toteuttaneet kanssanne onnistuneesti melkein kahdeksaakymmentä projektia.

 

Vaasan toimisto on muuttanut

Uusi osoitteemme on Yrittäjänkatu 13. Uudet toimistotilat ovat Vaasa Parks -nimisen yrityksen rakennuksessa Futura III. Vaasa Parks tarjoaa yrityksille toimisto-, liike- ja tuotantotiloja.  Nyt Vaasan konttori on paremmassa sijainnissa kuin koskaan ennen, toimistolle voit matkustaa vaikka lentäen! Lentokentältä on vajaa pari kilometriä toimistolle, bussiyhteydet ovat sujuvat ja omalle autolle löytyy pysäköintitilaa pihasta.

Vaasan konttorin henkilöstöuutisia

Iloksemme voimme myös ilmoittaa, että Jouni Strömblad on nimitetty Vaasan konttorin toimistopäälliköksi. Jouni Strömblad on ottanut toimistopäällikön suuret saappaat täytettäväkseen samalla hoitaen omat aikaisemmatkin tehtävät. Hienoa Jouni!

Teraconille Jouni on tullut vuonna 2006, joten hän on toiminut Teraconin vahvistuksena jo huomattavan ajan.

Vaasan toimiston henkilövalinnat eivät pääty tähän, sillä toimistoon on saatu maaliskuussa lisävahvistusta jo kokeneesta suunnittelijasta Jani Pekkalasta. Jani on Teknillisen oppilaitoksen talonrakennusinsinööri.  Koulunpenkiltä päästyään hänelle on kertynyt yli kahdenkymmenen vuoden kokemus rakennesuunnittelusta ja useita lisäopintoja ammattikorkeakoulusta. Saamme olla todella ylpeitä osaavasta henkilöstöstämme!

  

Joulumuistamiset Nenäpäivä -keräykselle

Puhdas vesi on meille kaikille elinehto. Kaikille se ei ole kuitenkaan itsestäänselvyys. Teracon on päättänyt lahjoittaa joulutervehdyksiin varatut rahat heikoimmassa asemassa oleville lapsille Nenäpäiväkeräyksen kautta. Näin Teracon pystyy osaltaan tarjoamaan puhtaampaa vettä, tukemaan lapsien koulunkäyntiä ja edistämään terveyttä neuvonnalla sekä rokotuksilla.

Toivotamme teille rauhallista joulua, hyvää ja työntäyteistä uutta vuotta 2019!

Ystävällisin, rakentavin ja teräksisin terveisin
Pasi Koivisto
Toimitusjohtaja