Onnea Kauppakeskus Mylly 20vuotta

20 vuotta täyttävä Kauppakeskus Mylly ehostaa julkisivuaan

Varsinais-Suomen ykköskauppakeskus saavuttaa kahdenkymmenen vuoden iän. Sen kunniaksi Myllyä puetaan parhaillaan juhla-asuun. Kauppakeskus Myllyn tornissa olevat turbiinit saivat uuden värin, mainoskyltit uudistuvat, betonirakenteita korjataan ja julkisivu verhoillaan uudelleen.

20 vuotta täyttävä Kauppakeskus Mylly ehostaa julkisivuaan – liikenteen poikkeusjärjestelyt jatkuvat lokakuulle  | Kauppakeskus Mylly Oy (sttinfo.fi)

Myllyntorni mukana arjessa ja juhlassa

Uudistuvan Myllyn ensimmäiset ja näkyvimmät muutokset ovat uusi visuaalinen ilme ja logo sekä julkisivuremontti, jonka yhteydessä ikoninen Myllyntorni saa väriä vaihtavan valaistuksen.

Uuden logon voi bongata M-kirjaimena Myllyntornista jo nyt. Kehätien ikoninen maamerkki näkyy asukkaiden ja asiakkaiden arjessa jatkossa entistäkin vahvemmin. 50-metriseen torniin asennetaan väriä vaihtava valaistus ja torniin nousee myöhemmin myös uusi led-valonäyttö.

– Vaihtuva valaistus on hauska uutuus. Torni voi jatkossa loistaa punaisena joulun aikaan ja sinivalkoisena itsenäisyyspäivänä, kertoo Kauppakeskus Myllyn markkinointipäällikkö Meri Hakulinen.

M niin kuin Mylly – 20 vuotta täyttävä Kauppakeskus Mylly uudistuu

Mainostorni oli osa SS-Teracon Oy:n suunnittelemia teräsrakenteita Kauppakeskus Myllyyn joka avasi ovensa v.2001. Muita rakenteita olivat mm. Prisman runkorakenteet ja sen laajennukset.