Rakennesuunnittelijaksi ja/tai projektipäälliköksi Espooseen

Jo yli neljännesvuosisadan ajan olemme suunnitelleet yhdessä asiakkaidemme kanssa turvallisia rakennuksia, jotka säilyvät pitkälle tulevaisuuteen. Missionamme on auttaa asiakkaitamme menestymään tuottamalla toimivia suunnitteluratkaisuja asiakkaan tarpeita yksilöllisesti palvellen.

Teraconin neljä toimistoa Tampereella, Espoossa, Vaasassa ja Turussa työllistävät rakennesuunnittelun ammattilaisia, joiden erikoisosaamiseen kuuluu niin teräs- kuin betonirakenteiden suunnittelu. Erikoisuutenamme on teollisuus-, liike- ja urheilurakennusten rakennesuunnittelu. Töittemme jälkiä voit löytää useista tunnetuista suomalaisista ja pohjoismaalaisista rakennuksista ja maamerkeistä, muun muassa Tampereen Kansi ja Areena, kansainvälistäkin huomiota saanut Hernesaaren Löyly tai Oslon Ski Center, joka on pohjoismaiden suurin sisälaskettelukeskus.

Tule sinä nyt vuorostasi jättämään kansamme oma jälkesi tuleviin maamerkkeihin.

Teraconilla saat perheyrityksen vaikutusmahdollisuudet, joustavuuden, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.

Työntekijöittemme hyvinvointi on meille aidosti tärkeä asia. Kannustamme muun muassa kaikkia omaehtoisen arkiliikunnan lisäämiseen tarjoamalla työsuhde-etuja, jotka lisäävät liikkumisen iloa.

 Tehtävänäsi on huolehtia yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaittemme onnistuneiden projektien rakennesuunnittelusta. Suoriudut myös betoni- ja teräsrakenteille teknistä laskentaa vaativista tehtävistä.

Olethan luovasti ajatteleva rakennesuunnittelija, jolle kehityksen kärjessä pysyminen ja uuden oppimien on tärkeää. Itsenäisen ajattelun lisäksi kykenet olemaan myös aktiivisesti yhteydessä muihin suunnittelijoihin ja yhteistyökumppaneihin.

Olet etsimämme teräsleidi – teräsmies, jonka sydän sykkii myös betonille, kun sinulla on

  • rakennusinsinöörin tai DI:n koulutus
  • vähintään 5 vuoden kokemus käytännön rakennesuunnittelusta
  • hallitset ohjelmistot ja työkalut (AutoCAD, Tekla Structures, mitoitustyökalut)
  • vahva sitoutuminen asiakasprojekteihin ja itsenäinen työskentelyote

Lisäetua saat

  • todetuista suunnittelupätevyyksistä
  • työmaakokemuksesta
  • hyvistä verkostoista rakennusalalle tai teollisuuteen
  • kielitaidosta (englanti ja ehkä myös ruotsi)

 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla 050-5525 220 tai sähköpostitse pasi.koivisto(at)ss-teracon.fi

Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen pasi.koivisto(at)ss-teracon.fi.